Wij voorzien u graag van het meest kwaliteitsvolle dak boven uw hoofd!

Ook wanneer u een plat dak wil laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres

Platte daken komen steeds vaker terug in de Belgische architectuur. Voor een vakkundige bekleding ervan kan u in Antwerpen en omstreken contact op nemen met WVG Dakwerken. Met een grote passie voor het vak voorzien wij ook uw dak van roofing of epdm. Deze materialen kunnen overigens eenvoudig via ons bij onze betrouwbare leveranciers aangekocht worden. Ook voor het laten plaatsen van groendaken bent u bij ons aan het juiste adres. Deze zijn trouwens meer en meer in aantrek. Wij brengen op de dakstructuur mossen, kruiden en vetplanten aan. De groendaken kennen weinig onderhoud én zijn een milieubewuste investering.

Kwaliteit, service en een correcte prijs: daar staan wij garant voor! Voor ons is elke klant even belangrijk. Eén van de zaakvoerders zal dan ook steeds persoonlijk uw offerte opmaken én beide zaakvoerders staan gedurende elk project zelf mee op de werkvloer.

Ons dynamische bedrijf werkt steevast met de meest recente technieken en materialen. Bovendien blijven wij continu up to date via bijscholingen. Zo zijn wij inmiddels ook gespecialiseerd in lood- en zinkwerken.

Kies voor de onmiskenbare kwaliteit die ons bedrijf steeds levert. Contacteer ons vandaag nog!

We bellen u op!
Contact old
Contacteer ons!03 500 98 73