Gevelbeplating

Bij WvG Dakwerken plaatsen we gevelplaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneelContacteer ons

Gevelbeplating voor optimale bescherming

Het kiezen van de juiste gevelbekleding is de finishing touch voor uw huis. Bij WvG Dakwerken plaatsen we gevelplaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Regen, wind en kou worden moeiteloos buiten gehouden, terwijl de warmte binnen blijft.

Duurzame en kwaliteitsmaterialen

Bij WvG Dakwerken bieden we een breed scala aan hoogwaardige gevelplaten, waaronder Cedral (sidings), Click Trespa, Thermowood, Rockpanel, Multiboard, Cederhout, Padouk, en meer. Ongeacht uw persoonlijke smaak of stijl van uw woning, we hebben gegarandeerd de perfecte gevelbekleding voor uw behoeften.

Inclusieve isolatie

Bij het plaatsen van gevelplaten kunt u er bij WvG Dakwerken voor kiezen om isolatie tussen uw muur en de gevelbekleding aan te brengen. Dit biedt niet alleen extra bescherming voor uw huis, maar resulteert ook in extra energiebesparing. Aarzel daarom niet langer en kies vandaag nog voor het vakmanschap van WvG Dakwerken voor het plaatsen van gevelplaten in Antwerpen en omstreken.

Andere diensten

Naast het plaatsen van gevelplaten bieden wij ook een scala aan andere dakwerken voor zowel platte als hellende daken. Wij bieden aantrekkelijke prijsopgaven aan met gedetailleerde offertes, zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder onverwachte kosten. We zijn actief in de volledige regio Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.