Muurisolatie

Door isolatieplaten tussen uw gevel en de panelen te plaatsen, garanderen we een optimale isolatie die zich vertaalt naar aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur. Contacteer ons

Een unieke service, de beste prijzen en topkwaliteit binnen handbereik

Wanneer u overweegt om uw muur te isoleren en u woont in de regio rond Antwerpen, inclusief gemeenten zoals Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne, dan is ons vakmanschap de juiste keuze voor u!

Gevelbekleding: functioneel en esthetisch

Gevelbekleding doet niet alleen esthetisch wonderen voor uw woning, het beschermt uw huis ook tegen alle weersomstandigheden, schadelijke uitlaatgassen en andere vormen van verontreiniging.

Isolatie voor besparing en comfort

Bij WvG Dakwerken bieden we gevelbekleding aan met of zonder isolatie. Door isolatieplaten tussen uw gevel en de panelen te plaatsen, garanderen we een optimale isolatie die zich vertaalt naar aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur. Door uw muur te isoleren in Antwerpen en omliggende gemeenten, zult u snel merken dat u minder hoeft te stoken tijdens de wintermaanden en dat uw huis koeler blijft tijdens de hete zomermaanden.

Andere diensten

Naast muurisolatie biedt WvG Dakwerken ook een scala aan andere diensten aan, waaronder zinkwerken, dakontmossing en herstellingen van elk formaat. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een betrouwbare en dynamische speler in de regio.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u overtuigd van onze expertise en diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan klaar om uw woning te beschermen en uw comfort te verhogen in heel de regio rond Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.