Platte daken op maat

Bij WvG Dakwerken heeft u de keuze tussen roofing of epdm voor uw plat dak in AntwerpenContacteer ons

Platte daken op maat voor moderne en klassieke woningen

In de regio Antwerpen kiezen steeds meer mensen ervoor om een plat dak te laten plaatsen. Of het nu gaat om een hypermoderne architecturale parel of een klassieke fermette, een plat dak biedt zowel functionele als visuele meerwaarde. WvG Dakwerken staat klaar om u te begeleiden bij de realisatie van dit project met vakmanschap en expertise.

Roofing of epdm: uw keuze, onze zorg

Bij WvG Dakwerken heeft u de keuze tussen roofing of epdm voor uw plat dak in Antwerpen. Met een uitgebreide passie voor daken, zorgen wij ervoor dat het materiaal op perfecte wijze wordt aangebracht, wat resulteert in een vlekkeloze afwerking en waterdichtheid. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot groendaken, die steeds populairder worden en uw woning een unieke uitstraling geven. Met weinig onderhoud en een milieuvriendelijke insteek, geniet u jarenlang van deze investering.

Witte roofing: luchtzuiverend en energiebesparend

Een innovatieve optie voor platte daken is het gebruik van witte roofing. Deze speciale roofing is niet alleen luchtzuiverend, maar biedt ook tal van andere voordelen. In combinatie met zonnepanelen levert witte roofing een groter rendement op, waardoor uw investering in groene energie nog waardevoller wordt. Bovendien is witte roofing warmtereflecterend, wat resulteert in een koeler dakoppervlak tijdens de zomermaanden. Dit betekent dat uw woning minder opwarmt en comfortabeler blijft, terwijl het dak zelf slechts tot maximaal 30°c opwarmt.

Persoonlijke service voor elk project

Bij WvG Dakwerken streven we naar kwaliteit, service en een eerlijke prijs. Elke klant is voor ons even belangrijk. Daarom zal één van onze zaakvoerders persoonlijk uw offerte opstellen en gedurende het hele project blijven beide zaakvoerders nauw betrokken, zelfs op de werkvloer.

Kies voor kwaliteit, kies voor WvG dakwerken

Vertrouw op de onbetwistbare kwaliteit die ons bedrijf altijd levert. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droom van een perfect plat dak realiseren. Ons werkgebied omvat onder andere Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.