De voordelen van groendaken

Naast de esthetische waarde dragen groendaken ook bij aan een betere isolatie, geluidsdemping en waterbeheer. Contacteer ons

Groendaken: een duurzame keuze voor uw woning 

Een groendak is niet alleen een ecologische keuze, maar ook een esthetische meerwaarde voor uw huis. Bij WvG Dakwerken in Antwerpen bieden we de installatie van hoogwaardige groendaken aan die zorgen voor een groenere leefomgeving en een unieke uitstraling voor uw woning.

De voordelen van groendaken

Steeds meer mensen kiezen voor groendaken vanwege de vele voordelen die ze bieden. Naast de esthetische waarde dragen groendaken ook bij aan een betere isolatie, geluidsdemping en waterbeheer. Ze verhogen de biodiversiteit, verminderen de co2-uitstoot en bieden een natuurlijke habitat voor insecten en vogels. Bovendien verlengen groendaken de levensduur van uw dakbedekking en verminderen ze de noodzaak van onderhoud.

Verschillende opties

Bij WvG Dakwerken bieden we verschillende opties voor groendaken aan, passend bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een intensief groendak met een volledige tuinaanleg of een extensief groendak met beperkt onderhoud, wij zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Onze service

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij bieden een persoonlijke service waarbij een van onze zaakvoerders nauw betrokken is bij uw project. Van het opstellen van de offerte tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen voor een vlotte en transparante communicatie gedurende het hele proces. Met onze ervaring en expertise garanderen we een perfect resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. 

Offerte groendak

Ons werkgebied omvat onder andere Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne

Kies voor een groendak van WvG Dakwerken en draag bij aan een groenere toekomst voor uw woning en het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.