Hellende daken

Bij WvG Dakwerken in antwerpen staan we klaar om uw wensen te realiseren met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap. Contacteer ons

Een gepassioneerd team in dakwerken

Wilt u uw woning voorzien van een nieuw hellend of plat dak dat niet alleen duurzaam is, maar ook esthetisch aantrekkelijk? Bij WvG Dakwerken in Antwerpen staan we klaar om uw wensen te realiseren met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap. Ook voor het verwijderen van asbest met attest bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuze tussen pannen, leien of shingles

Of het nu gaat om traditionele pannen, elegante leien of betaalbare shingles, ons team van ervaren dakdekkers biedt een breed scala aan opties die voldoen aan uw stijlvoorkeuren en budget. We werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers om hoogwaardige materialen te garanderen voor uw dakproject. Naast het plaatsen van uw dak kunnen wij ook zorgen voor hoogwaardige isolatie, waardoor uw woning comfortabeler wordt en u kunt besparen op energiekosten.

Voortdurende bijscholing voor optimale kwaliteit

Bij WvG Dakwerken streven we voortdurend naar perfectie en innovatie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en hebben recentelijk specialisaties behaald in tegelpannen, lood- en zinkwerken. Zo kunnen we u altijd de nieuwste technieken en beste oplossingen bieden voor uw dakbehoeften.

Neem contact op voor een gratis offerte en advies

Wilt u meer weten over het plaatsen van een hellend dak in Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem, Deurne en omgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies, een gratis offerte op maat en uitgebreide informatie over onze diensten.

Leste panneke by WvG Dakwerken!

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.