Zolder isoleren

Bij WvG Dakwerken maken we gebruik van de nieuwste technologieën om bij elke opdracht een schitterend eindresultaat te garanderenContacteer ons

Zolderisolatie: bespaar op energiekosten en bescherm het milieu

Wilt u maandelijks minder uitgeven aan energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is het isoleren van uw dak of zolder door WvG Dakwerken uit Antwerpen de perfecte oplossing!

Verplichting volgens de wet

Sinds 2020 moeten alle woningen in België geïsoleerd zijn, een maatregel die is ingevoerd om het milieu te beschermen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Naast het voldoen aan wettelijke vereisten, biedt zolderisolatie ook tal van voordelen voor u als woningeigenaar. Door te kiezen voor zolderisolatie in Antwerpen en omliggende gemeenten, zult u merken dat uw verwarmingskosten aanzienlijk dalen. Onze hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen, maar wij bedienen een breed werkgebied v de regio.

Afwerking voor een optimaal resultaat

Een geïsoleerde zolder biedt niet alleen energiebesparing, maar kan ook dienen als een stap richting een volledig afgewerkte zolderruimte. Wij kunnen gyprocpanelen gebruiken waar isolatie aan is bevestigd, waardoor de onbenutte ruimte onder uw dak kan worden omgevormd tot een comfortabele en bruikbare ruimte. Extra kamers, een hobbyruimte of extra opbergruimte: de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Premies en subsidies

Voor dak- en zolderisolatie zijn er verschillende premies en subsidies beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We zijn actief in de hele regio Antwerpen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaerts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.