Isolatie en gevelbekleding

Bij WvG Dakwerken maken we gebruik van de nieuwste technologieën om bij elke opdracht een schitterend eindresultaat te garanderen. Contacteer ons

Overige diensten

Bij WvG Dakwerken zorgen we niet alleen voor een optimale isolatie, maar ook voor naleving van de specifieke vereisten met betrekking tot isolatie, vooral relevant bij verhuur of verkoop van uw woning. Bovendien voldoen wij aan de dakisolatienorm voor woningen die vóór 1 januari 2006 zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Ook voor hoogwaardige gevelbekleding kunt u op ons rekenen.

Featured Icon

Zolder isoleren

Wilt u maandelijks minder uitgeven aan energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is het isoleren van uw dak of zolder door WvG Dakwerken uit Antwerpen de perfecte oplossing!

Lees meer
Featured Icon

Muurisolatie

Door isolatieplaten tussen uw gevel en de panelen te plaatsen, garanderen we een optimale isolatie die zich vertaalt naar aanzienlijke besparingen op uw energiefactuur.

Lees meer
Featured Icon

Gevelwerken

Het kiezen van de juiste gevelbekleding is de finishing touch voor uw huis. Bij WvG Dakwerken plaatsen we gevelplaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel.

Lees meer
Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0472 73 46 21
E-mail: [email protected]
BTW:BE 5025.500.70

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte op maat! Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projecten tot leven te brengen.

[email protected]
Vestlaan 4, 2960 Brecht

Regio

We zijn actief in de volledige regio Antwerpen en omgeving, inclusief Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Brasschaat, Sint-Job, Schoten, Essen, Zoersel, Schilde, Malle, 's Gravenwezel, Brecht, Sint-Lenaarts, Loenhout, Rijkevorsel, Zandhoven, Wijnegem, Wommelgem en Deurne.